Hyvinvointipalvelut ryhmille

Psykofyysinen ryhmäterapia

”Mitä keholleni kuuluu?”

 Harjoitusten avulla parannetaan työntekijöiden läsnäolon, kohtaamisen ja yhteistyön taitoja työyhteisön tarpeiden mukaan. Työkaluina käytetään erilaisia kehotietoisuus-, kohtaamis-, ja rajaharjoituksia, erilaisia rentoutusharjoituksia, sekä lempeitä hermostoa rauhoittavia hoitoja.

psykofyysinen ryhmäterapia
äänimalja

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on hoitomuoto, jossa erilaisia metalleista ja kristalleista valmistettuja maljoja käytetään apuna kehon ja mielen rentouttamisessa ja tasapainottamisessa. Hoidon aikana rentoutujat asettuvat mukavaan asentoon,  vastaanottamaan maljojen erilaisilla taajuuksilla soivia ääniä ja varähtelyjä. Äänimaljojen lempeä ja rentouttava sointi siirtyy kehoon sekä kuuloaisitin että kehollisen tuntemuksen myötä, ja auttaa näin parantamaan unen laatua, helpottaa stressiä, ahdistusta ja masennusta, lievittämään fyysisiä kipuja ja parantamaan yleistä hyvinvointia.

Naurujooga

Naurujooga on Intialaisen lääkärin, Madan Katarian kehittämä kehon hoito- ja rentoutusmuoto, jossa yhdistetään joogan hengitysharjoituksia, meditatiivista rentoutusta ja nauruharjoituksia. Keho ei oikeasti tiedä, nauratko jollekin tietylle asialle, vaan kun vain naurat, yksinkertaisten harjoitusten muodossa, se alkaa erittämään hyvänolon hormoneja ja vähentämään sitä kautta stressiä sekä parantamaan kokonaisvaltaista terveyttä ja vuorovaikutustaitoja. Ryhmän yhteishenki on nauruharjoituksen keskeinen osa, sillä nauruhan tarttuu!

naurujooga
Ohjatut liikuntaryhmät

Ohjatut liikuntatuokiot

Lempeä jooga- kehoa ja mieltä tasapainottavaa, kaikille sopivaa  joogaa

Syvävenyttely- Pitkiä syvärentouttavia venyttelyjä jotka johtavat kohti mielikuvamatkana toteutettavaa rentoutusta.

Hyvinvoiva selkä- tietoiskuja ja harjoituksia selän hyvinvoinnin tueksi

Kahvakuulaa kaikille- kahvakuula on mnipuolinen ja vähän tilaa vievä väline jolla voit monipuolisesti vahvistaa lihaksistoa, parantaa koordinaatiokykyä ja tasapainoa! Tehdään yhdessä turvallinen mutta tehokas treeni!